Підходить для фінансових угод, але не для боротьби із зайвою вагою: Що треба встигнути зробити у серпневу повню

Серпневий повний місяць відбудеться 22-го числа о 15:02. Астролог розповіла, в чому особливість цього часу і які небезпеки і шанси він нам подарує. Про це розповіла відомий астролог Аріна Артуровна на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

За словами експерта, цей день добре підійде для переїзду, зміни місця проживання. Також повня сприятлива для сімейних культурних посиденьок, інтелектуальних заходів.

"Хороший день для залагодження конфліктів, а також для обговорення сімейних та особистих планів. Можливе зачаття", - вважає Аріна.

У бізнесі можливий успіх

Астролог вважає, що в цей період ймовірний короткочасний успіх у фінансових спекуляціях, особливо в результаті угод з нерухомості, у сфері послуг.

У цей день добре намічати плани, можливе відкриття нових перспектив. Вірогідний успіх у далеких відрядженнях і поїздках.

Здоров'я може похитнутися

В цей час підвищується апетит, з'являється схильність до переїдання, зловживання жирною їжею. Слід поберегти печінку.

У людей, схильних до алергії, можливі висипання.

Цей день не підходить для початку боротьби із зайвою вагою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...