Підвищена загроза: Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала небезпечні дні у червні

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала небезпечні дні у червні 2024 року. Вона наголосили, що в цей час є підвищена небезпека для України та українців. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі.

Яна Пасинкова зазначила, що у червні буде кілька небезпечних днів, зокрема: від 13 до 19 червня та наприкінці місяця. "27 та 29. Або з 27 по 29 червня. Це небезпечні дати. Причому не тільки може бути чи не може бути. А таки небезпечні. У ці дні не будьте там, де не можна бути", - сказала Яна Пасинкова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...