"Після смерті одного чоловіка": Екстрасенска розповіла, коли в Україні закінчиться війна

Екстрасенска Ольга Стогнушенко прогнозує, що війна в Україні закінчиться після резонанснаої смерті однієї людини в Росії. Після цього російські окупанти почнуть відступати, розповіла ведунка на ютуб-каналі "Поговоримо", передають Патріоти України.

"Зупинить дотримання правил. Тобто це Всесвіт збереться і притягне до відповідальності. І мені кожного разу показує, що це буде не тільки перемога на полі бою. Станеться така подія, що вони почнуть різко тікати, відступати. Зупинить Всесвіт. Тобто мені все ж здається, що станеться якась публічна смерть. Тобто припинення життєдіяльності людини, яка цим керує і на це впливає. І це буде стрімко. І це буде сильно, швидко й галасно. Я не знаю, коли це станеться. Це станеться після смерті якогось чоловіка, почнуться катаклізми. Тобто це комплексний вплив на цю територію, яка називається Рашкою", – сказала Ольга Стогнушенко.

Екстрасенска наголосила, що вона не бачить переговорів, а Росію зупинять за допомогою тиску. Вона вважає, що це станеться скоро.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...

Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 липень 2024, 5:20

Це 21 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. День буде наповнений енергією та оптимізмом. Використовуйте цей час для завершення важливих справ і проектів. Також слід приділити час близьким вам людям. . Овен (21.03-1...