Плутон у Водолії: Відома астрологиня розповіла, як зміниться світ найближчим часом

Що принесе становище Плутона світу та кожному знаку зодіаку, розповідає знаменита астрологиня Анжела Перл, передають Патріоти України.

У своєму відео астрологиня розповідає про багато аспектів впливу Плутона на наше життя. Плутон — одна з найпотужніших планет в астрології та одна з найповільніших. Цикл Плутона – 248 років. Плутон — планета трансформації, життєвих змін, смерті та народження. Ми зупинимося на тому, чого, на думку Анжели Перл, нам варто очікувати від Плутона найближчим часом.

У Європі та Америці

Під впливом Плутона у найближчі кілька років, починаючи від 2024 року, ми побачимо протести в Європі та Америці. Вони будуть направлені проти мігрантів і за ними піде ухвалення законів, спрямовані на придушення цього.

У Великій Британії

У Британії, найімовірніше, ми побачимо закінчення періоду правління монархів. Можливо, Вільям буде останнім монархом і на ньому все закінчиться, твердить астрологиня.

У сфері науки

Розвиватимуться космос і космічне озброєння, з'являться нові вакцини, нові системи розпізнання (паспорти на подорожі).

Зростуть швидкості та ми будемо багато та швидко подорожувати. Хоча, ймовірно, зросте й вартість подорожей, що призведе до того, що мандрувати зможуть не всі.

У банківській сфері

Гроші остаточно стануть цифровими. Готівка зникне в найближчі рік-два. Фінанси стане легше контролювати. Більше буде кібератак.

У сфері зв'язку

Найближчим часом можливі такі ситуації, коли кілька країн досить довго (кілька днів) будуть без Інтернету або в стані блекауту.

Але водночас засоби зв'язку удосконалюватимуться. Ми зможемо спілкуватися з голограмами і не лише бачити фігуру людини та чути її голос, а й відчувати запахи, наприклад.

У сфері взаємодії

Настає час безконтактності. Роботи доставлятимуть їжу та покупку, ця сфера розвиватиметься.

У сфері інформації

Все розвиватиметься дуже швидко і змінюватиме наше суспільство. Зникатимуть старі платформи в Інтернеті і з'являтимуться нові.

У політиці

У найближчі три-чотири роки буде зміна урядів. Змінюватиметься і напрям сили.

У космосі

Найближчим часом ми дізнаємося, що ми не самі у Всесвіті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...