Почнеться ескалація і нова атака РФ: Астролог назвала місяць і небезпечний період війни в Україні

Кожен українець мріє про швидке завершення війни та повернутися додому. Астролог Ольга Медвецька попередила про період ескалації війни Росії проти України. За її словами, ескалація можлива в кінці липня - початку серпня, передають Патріоти України.

"У зв'язку з ретроградним Плутоном - планетою трансформації, кризи, руйнування – відбудеться локалізація бойових дій. Рух Плутона триватиме до листопада поточного року", - каже астролог в гороскопі для України.

Астролог повідомила, що вигнання окупантів з української землі може затягнутися довше, ніж багато хто сподівається.

Також вона розповіла, що, можливо, в першій половині травня буде застосовано хімічну зброю проти України, а далі відбудеться загострення ситуації і сильна напруга.

"Період загострення ситуації, ескалації дуже ймовірний в кінці липня - початку серпня. Будемо сподіватися, що планети своєю напругою в той період спровокують просто багато сварок між людьми, а не ось це все. Однак ризик чогось масштабного і агресивного важливий", - резюмувала астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...