Почнуться "хвилювання": Мольфар назвав події в Росії, які змінять перебіг війни

Внутрішні політичні та соціальні проблеми в Росії суттєво вплинуть на перебіг війни в Україні. Такий прогноз зробив відомий мольфар Макс Гордєєв, передають Патріоти України.

"Внутрішнє невдоволення і протести послаблять владу російського керівництва. Економічні труднощі, викликані санкціями і витратами на війну, призведуть до соціальних хвилювань і протестів, що послабить здатність Росії продовжувати військові дії. Зміни в керівництві Росії матимуть значний вплив на її військові дії. Внутрішня боротьба за владу і політичні інтриги призведуть до зміни керівництва або зміни стратегічних пріоритетів. Ці зміни призведуть до послаблення агресивної політики і початку переговорів про мирне врегулювання конфлікту", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...

Гороскоп на 28 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 28 вересень 2024, 5:20

Овен . Займіться справами, які приносять вам радість. Зустрічайтеся з друзями, сходіть на побачення, накресліть план ваших розваг і слідуйте йому. Це добрий день, щоб провести його з дітьми. У творчих людей може бути сплеск натхнення. Справи добре буд...