Подорож, дорогий подарунок чи ризик втрати: Гороскоп на вихідні - дізнайтеся, що доля приготувала для вас

Козероги й Водолії на вихідних, 28 і 29 серпня, аналізуватимуть, складати плани і загалом будуть займатися справами, а Раки опиняться у компанії прогресивних людей. Риби можуть присвятити ці дні романтиці, а Діви можуть вирушити за кордон, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на вихідні. Хто стане справжнім щасливчиком, читайте далі.

Овен

Надзвичайно гарні вихідні попереду, дуже насичені та різнопланові. Ви встигаєте і зробити усе заплановане, і попрацювати трохи, відпочити, і натішитися релаксом, і в міру напружитись, може навіть на якихось спортивних чи дружніх змаганнях.

Телець

У ці останні вихідні літа ви віддаєте перевагу спокійному відпочинку, коли не потрібно нікуди поспішати, можна досхочу повалятися, помилуватися природою чи передивитися улюблені фільми, мило поспілкуватися з рідними.

Близнюки

Буде гарний привід зустрітися із давніми приятелями та добряче перемити кісточки спільним знайомим. Або палко обговорити різні суспільні та політичні теми, словом, поспілкуватися, попліткувати, обмінятися інформацією, враженнями та емоціями.

Рак

Відчуваєте себе щасливчиками, бо опинитеся у хорошій компанії дуже прогресивних людей, яких ставите собі у приклад і у яких вам є чому навчитися. Та й вас там сприймають надзвичайно позитивно, тож вам буде приємно там перебувати.

Лев

Так може статися, що ви мимоволі розпочнете щось нове, започаткуєте нову традицію, чи відвідаєте нові місця, виявите цікавість до нових культур та країн, словом, пізнаєте щось нове і цікаве. І переконуєтесь, що на всі ці інтереси не потрібні великі кошти.

Діва

Ці вихідні будуть з присмаком закордону. Можливо, ви вирішите кудись помандрувати, злітати на каву у Відень, наприклад, а може ще кудись завієтесь. Чи у вашому оточенні з'являться якісь іноземці, що цікавляться вашою культурою.

Терези

Вам потрібно буде ну зовсім трохи попрацювати, втім, це може вилитися у тривалий та складний процес, бо ви ладні настільки захопитися, що незчуєтеся, як і понеділок уже настане. Але це буде досить позитивно, і вам надзвичайно сподобається.

Скорпіон

Можливо, вам не вдасться відпочити, бо планів у вас стільки, що вгору немає коли глянути. І працювати доводиться за основним місцем роботи, і ще й родичі потребують допомоги, подекуди і фізичної. Отже, якщо не вдасться якось відбитися, доведеться всі дні гарувати.

Стрілець

Вихідні можна розділити на дві різнопланові половини. Непогано було б кудись з'їздити, бодай на день, туди, де можна було б відірватися по повній, відсвяткувати щось від душі. А от другий день варто присвятити серйозній роботі, можливо, якимось підрахункам чи аналізу.

Козеріг

Ви би і раді нічого не робити бодай один день, щоб перезавантажитись, але фінансові справи такі, що відпочинок не на часі. І ви можете вигадати собі якісь завдання, невеликий бізнес чи ще якесь заняття, яке б принесло грошей.

Водолій

Попри те, що ви все ж намагатиметесь відпочити, певні думки не даватимуть вам спокою, адже вам потрібно буде дещо осмислити, обрахувати та проаналізувати. А може навіть скласти якийсь бізнес-план, що стане основою вашого подальшого процвітання.

Риби

Ви у роздумах, сумніваєтесь, обираєте, чому і кому присвятити ці дні, – чи з коханими час провести, чи ділові зустрічі влаштувати, а може і родичів навідати, допомогти їм по господарству. Але здається, ви все ж схиляєтесь до романтичних вихідних.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...