"Показова кара": Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила плани Кремля у війні проти України

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова заявила, що найбільшим страхом Кремля є побоювання, що партнери Росії її зрадять. Також вона назвала плани Кремля. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

"Вони вже живуть у своїх найбільших страхах. Вони стосуються ненадійних партнерів, з якими якби не ця війна, Росія б з ними ніколи не мала справи. Бо вони дуже слизькі та хитрі і мають великий інтерес до боліт. Вони пішли з ними цією слизькою доріжкою. І кожен партнер їх так підставить, що вони навіть не будуть знати, куди їм тікати", - сказала вона.

Також тарологиня передбачила плани Кремля. "Показова кара, щоб впливати на міжнародний настрій, на домовленості та на вирішення мирного договору. Друге - це загроза дитині або дітям дуже важливої особи, щоб маніпулювати та впливати на рішення", - сказала Яна Пасинкова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 14 серпня для всіх знаків зодіаку

середа, 14 серпень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. 14 серпня обіцяє бути насиченим та активним днем. Багато хто відчує прилив енергії та бажання діяти. Це гарний час для вирішення важливих завдань та досягнення н...

Гороскоп на 13 серпня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 13 серпень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Варто зосередитися на деталях та ретельно планувати свої кроки, щоб досягти бажаних результатів. Особливо важливим буде відкрите спілкування та взаємодія з оточ...