Покладіться на свою інтуїцію: Гороскоп Павла Глоби на 12 лютого для всіх знаків Зодіаку

У суботу, 12 лютого 2022, слід звернути увагу на підказки інтуїції. Усі найважливіші питання вирішіть у першій половині дня. "Це ідеальний час для саморозвитку", - стверджує відомий астролог Павло Глоба, передають Патріоти України.

Овен (21 березня - 19 квітня)
Цілеспрямовані Овни цього дня зможуть виконати будь-яке завдання. Сміливо приступайте до будь-якої справи та проекту. Це день здійснення ваших бажань. Впевнено йдіть до своїх цілей.
Телець (20 квітня - 21 травня)
Тельцям астролог радить керуватися підказками інтуїції. Виконуйте заклик серця і приймайте рішення, виходячи зі своїх бажань і прагнень.
Близнюки (22 травня - 21 червня)
Близнюкам слід постаратися нікого не дурити. Говоріть відверто навіть найгіршу правду. Можна і навіть треба говорити до душі, а також планувати відпочинок на вихідних.
Рак (22 червня - 22 липня)
Самопочуття підведе Раків цього дня. Щоб відновитись фізично та морально, відкладіть усі робочі завдання на потім і просто відпочиньте.
Лев (23 липня - 22 серпня)
Левам не даватимуть спокою фінансові проблеми. Для того, щоб не посилювати і без того складну ситуацію, постарайтеся контролювати свої витрати і не розкидайтеся грошима.
Діва (23 серпня - 22 вересня)
Дівам доведеться добре потрудитися, щоб досягти своїх цілей і реалізувати поставлені завдання. Можливо, варто заручитися підтримкою рідних та близьких людей.
Терези (23 вересня - 22 жовтня)
Цей день буде дуже вдалим для Терезів. Завдяки вашим силам та ентузіазму, ви досягнете бажаних цілей і виконаєте весь план і навіть більше.
Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)
Скорпіонам астролог радить зайнятися власним здоров'ям. Намагайтеся правильно харчуватися і підіть у спортзал.
Стрілець (22 листопада - 21 грудня)
Стрільцям необхідно більше часу проводити з рідними та близькими людьми. Незважаючи на те, що у вас багато роботи та поставлених завдань, не забувайте про найдорожчих людей.
Козеріг (22 грудня - 19 січня)
Удача цього дня опиниться на боці Козерогів. Ви досягнете професійних успіхів. Увечері ви отримаєте дуже позитивні емоції, і їхнім джерелом стануть ваші друзі.
Водолій (20 січня - 18 лютого)
Водоліям цього дня пощастить у всіх починаннях. Однак не слід забувати про обережність та пускатися у різні авантюрні проекти.
Риби (19 лютого - 20 березня)

Рибам астролог радить у першій половині дня вирішити всі найважливіші питання. Після обіду приділіть собі час, відпочиньте і займіться тим, що приносить вам радість і натхнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...