Покваптеся владнати важливі справи: Астролог попередила про наближення третього періоду ретроградного Меркурія

З 27 вересня по 19 жовтня настане третій період ретроградного Меркурія в 2021 році, тому всі значущі справи краще планувати на період до його початку — з 24 червня по 26 вересня. Таку пораду дала астролог Олена Осипенко, повідомляють Патріоти України.

Щодо третього періоду ретроградного Меркурія, то в цей час планета затримається в ще одному повітряному знаку. Так, з 30 серпня по 6 листопада Меркурій перебуватиме в знаку Терезів і допоможе людям дипломатичним шляхом вирішувати конфліктні ситуації, а також дасть достатньо часу на прийняття важливого рішення. В цей час ніхто нікуди не поспішає.

Ще одним сприятливим етапом буде період з 20 жовтня по 15 листопада. Потім наша планета і все людство увійде в кармічний коридор, в якому проживемо 19 листопада, часткове місячне затемнення, і 4 грудня — повне сонячне затемнення. Для всіх, у кого в цьому інтервалі і плюс-мінус тиждень від нього буде день народження, наступний 2022 рік може виявитися вельми доленосним.

Наступного Нового року ми увійдемо в період ретроградної Венери, який розпочнеться 19 грудня і триватиме до 29 січня 2022 року. Це не дуже вдалий період для дорогих покупок, оформлення шлюбних і фінансових спілок, а також для пластичних операцій.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...