Політичні процеси активізуються: Астропрогноз для України на тиждень з 30 серпня по 5 вересня

На новому тижні, з 30 серпня, політичні процеси в Україні можуть активізуватися – варто чекати гучних відставок. Замість старих політиків нібито мають прийти справжні фахівці. Водночас фінансову ситуацію у країні це поки що не змінить – із грошима варто чекати складнощів. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала прогноз для України на 30 серпня – 5 вересня, передають Патріоти України та пропонують його прочитати.

Суспільство

Серед більшості панує нормальний робочий настрій, всі працюють, гроші заробляють і всі думки точаться навколо того, як бути більш продуктивними, більше встигати, краще заробляти, родину утримувати, на зиму запаси готувати.

Політика

Всі процеси активізуються, можемо спостерігати за перестановками, відставками та призначеннями нових людей. Цікаво, що загальна тенденція, можливо, зміниться і замість відданих непрофесіоналів на посади приходять таки фахівці.

Економіка

Знову починаються якісь складнощі з фінансами, недонадходження до бюджету, невиплати навіть на обов'язкові і захищені статті. Плюс можуть бути втрати у матеріальному чи майновому плані.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...