Помста може бути страшною! Чотири знаки Зодіаку не вибачають образ

Астрологи тепер назвали знаки Зодіаку, які вміють мститися. Про це пише mixnews.lv, інформують Патріоти України.

Рак

Представник сузір'я Рака ніколи не прощає образу, він зануриться в свій панцир і повністю припинить контакт з кривдником. Він довго може зберігати мовчання і буде робити так, щоб кривдник відчув докори сумління.

Лев

Лев - справжній цар звірів, і люди під цим величним знаком Зодіаку виходять на шлях помсти, як на полювання. Правила гри він придумує самостійно. Шкодити кривдникові - для нього вершина задоволення.

Скорпіон

Як кажуть астрологи, помсту придумали Скорпіони. Народжений під цим знаком не тільки обеззброїть суперника, але і зробить так, щоб він відчував муки.

Стрілець

Представники знаку відрізняються як мстивістю, так і злопам'ятністю. Вони роками пам'ятають образи та обов'язково при нагоді скажуть: "А я ж попереджав".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...