Помстяться так, що ніколи не забудеш! Три знаки Зодіаку серед жінок, які вже виношують план

Астрологи назвали жінок з сильним характером, які не надто довіряють людям. І якщо їх довірою нехтують, то знайте - помста не забариться, передають Патріоти України.

СКОРПІОНИ

Це найбільш злопам’ятні жінки. У стосунках вони милі, вміють вгадувати бажання і грати роль найбільш приголомшливої жінки у світі. Але жало скорпіона одразу вийде назовні, якщо її образити. Скорпіони не вміють пробачати. Мститися вони будуть боляче, у несподіваний момент і точно в найболючіше місце. Дуже часто вони відтерміновують помсту, аби жертва остаточно втратила пильність.

ОВНИ

А от Овни натомість полюбляють мститися одразу. Вони вкрай емоційні, образи й злість одномоментно позбавляють їх рівноваги. Жінки-Овни буває, що не одразу починають істерику. Вони розумні, а відтак можуть зреалізувати свій задум десь на публіці, аби ще болісніше принизити чоловіка, який її образив.

РИБИ

Милі, романтичні й дуже тендітні Риби…. Але це все до моменту, поки ви не образили Рибу. Вони довго тримають образу у собі, не забувають нічого, ледь не шкільних років. Потому можуть роками псувати нерви людині, яка їх образила. При цьому вони можуть ніколи так й не пробачити образу. А от щодо помсти, вона буде довга й нудна, очевидна й зрозуміла, але триватиме здається вічність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...