Попереду ще тяжкий час: Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала точну дату, коли ситуація в Україні покращиться

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова вважає, що у березні 2025 року ситуація в Україні суттєво покращиться. На її думку лише через рік Україна отримуватиме бонуси за те, що пережила. Про це вона сказала у коментарі для ТСН.ua, передають Патріоти України.

Відома тарологиня зазначила, що 2024 рік буде складним, проте від березня 2025 року ситуація може покращитись. "2025 рік буде роком нервовим, але від березня 2025 року таке враження, що ми отримуватимемо тільки бонуси за те, що ми пережили", - пояснила Яна Пасинкова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 16 вересня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 16 вересень 2024, 5:20

Овен . Сьогодні корисно проявляти активність, демонструвати свої найкращі якості. Спілкування із колегами також буде корисним для Овнів. Потрібно використати почуття гумору, вибирати цікаві теми. Командна робота стане більш ефективною: хтось надасть п...

Гороскоп на 15 вересня для всіх знаків зодіаку

неділя, 15 вересень 2024, 5:20

Овен . Вирішуйте проблеми відразу в міру їхнього виникнення, не відкладайте на потім. Сьогодні вам властиво перебільшувати важливість того, що відбувається; дрібні неприємності можуть вибити вас із колії. Ситуація скоро зміниться на краще, зберігайте ...