Пощастить з грошима! На тижні трьом знакам Зодіаку зірки віщують фінансовий успіх - а ви в списку?

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким не пощастить в жовтні і дали гороскоп для кожного з них на тиждень з 11 по 17 жовтня. Фінансовий успіх чекає на Тільців, Дів і Козерогів. Гороскоп від Павла Глоби опублікувало видання "Слова і фрази", зазначають Патріоти України.

Овен

Тиждень буде для Овнів не дуже легким, тому не варто виходити із зони комфорту і намагатися стрибнути вище голови. Уважним потрібно бути і в спілкуванні, можливі конфлікти. З коханою людиною також можливе нерозуміння. Проте врешті-решт все налагодиться.

Тілець

Сприятливий час для роботи і покупок, можливий несподіваний прибуток. Важливо бути активним і не сидіти склавши руки. Також астролог радить Тільцям бути більш поступливими зі своїми другими половинками. Особливо це буде важливо 14 і 15 жовтня.

Близнюки

Удача чекає на Близнюків на цьому тижні в сфері романтичних стосунків. Самотні мають шанс зустріти "свою" людину, а ті, хто вже в стосунках, будуть насолоджуватися щасливими моментами. У справах можуть чекати труднощі, потрібна максимальна уважність.

Рак

На Раків чекає гармонія як у стосунках з коханою людиною, так і з дітьми і родичами, краще присвятити їм якомога більше часу. У справах - непростий час, краще відкласти на потім прийняття важливих рішень.

Лев

Найкраще на цьому тижні поміняти обстановку - успішними будуть подорожі і відрядження. Непоганий момент для початку нових стосунків. Вірогідні нові знайомства, які надихнуть на геніальні ідеї. Астролог радить приділити час своєму здоров'ю.

Діва

Найсприятливішими днями тижня стануть 12 і 13 жовтня. Краще відкласти в сторону лінь - хороший час для фінансових операцій і великих покупок. В любовній сфері варто проявити обережність і не приймати поспішних рішень.

Терези

На цьому тижні є небезпека потрапити в пастку шахраїв, варто дуже уважно ставитися до нових знайомств. В цілому час сприятливийо для початку свого бізнесу. Не виключений початок нових стосунків і набуття нових джерел доходу.

Скорпіон

Час, коли справи знаходяться в підвішеному стані. 14 і 15 жовтня краще не приймати важливих рішень. Непростий час для стосунків з коханою людиною і іншими близькими людьми. Важливо не робити поспішних висновків і частіше йти навколишнім на зустріч.

Стрілець

Тиждень буде дуже вдалим, Всесвіт приготував представникам знака багато дарів. Прийшов час звільнитися від старого і прийняти в своє життя нове. Астролог радить якомога більше часу приділити спілкуванню, самотні зможуть зустріти своє кохання.

Козеріг

Козероги зможуть розкрити свої сильні сторони, що спричинить за собою фінансовий успіх. Тиждень подарує дуже багато нових можливостей, важливо сконцентруватися на головному. В особистих стосунках можливі труднощі і випробування - 12-13 жовтня не варто їх з'ясовувати.

Водолій

Найсприятливіший день тижня - 11 жовтня. Період сприятливий для пошуків нової роботи, відкриття бізнесу і ділових поїздок. Важливо звернути увагу на особисте життя - високий шанс зустріти того, хто стане для вас найважливішою людиною.

Риби

В життя представників знаку можуть увійти зміни. Зустріти їх буде легше не одному, а розділивши з близькими, ділячись з ними емоціями і думками. У діловій сфері настав не найкращий момент, варто уникати важливих кроків і рішень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...