"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб запевнити, що "все буде добре, але не потрібно розслаблятися".

"Результат цієї поїздки. У цей раз Урсула - посланець миру або президентка Єврокомісії, або Єврокомісія буде третьою стороною у цьому договорі, який ми постійно бачимо. Або вона від себе може дати третю сторону, яка зможе врегулювати всі питання", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27 вересня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. 27 вересня є днем змін і можливостей для всіх знаків зодіаку. Енергія цього дня спонукатиме до рішучих дій, прийняття важливих рішень та завершення давніх справ. Багато хто...

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...