Постраждає не вся країна: Відомий астролог назвав свою дату ймовірного вторгнення РФ в Україну

Український астролог Влад Росс в ексклюзивному коментарі розповів, що Росія може напасти на Україну 8 березня 2022 року, передають Патріоти України.

"Президент РФ Володимир Путін дуже любить жінок. Тому найнебезпечніша дата для вторгнення - це 8 березня. Але якщо він не сунеться в Україну в цей день, то вже не сунеться ніколи. Знак Зодіаку Путіна - Терези. Це говорить про те, що він нерішучий", - сказав Влад Росс.

Також він додав, що Путін - це людина, яка може довго вести переговори, але на якісь рішучі вчинки він не здатний. "Переговори, балаканина та інше - це його стиль. Він любить залякувати людей. Але наступати на Україну - це занадто серйозно. Тому потішу всіх: Путін не буде вести повномасштабну війну в нашій країні", - додав Росс.

При цьому астролог зазначив, що якщо РФ таки вторгнеться на територію нашої країни 8 березня, то постраждати можуть Луганська і Донецька області. А ось Київ, Харків, Одеса і Львів, за словами Влада Росса, не постраждають.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...