Потужний наступ і обстріли: Астролог склала гороскоп для України і назвала небезпечні дати в травні

Україну до кінця травня очікує два найнебезпечніших дні. Саме 28 і 29 травня не виключені якісь травмуючі події в інформаційному полі - на поверхню можуть вийти погані новини, передають Патріоти України.

Астролог Надія Борова в своєму прогнозі зазначила, що 23 травня Меркурій ретроградно повертається в Тілець, і знову з'єднується із зіркою Алголь, а це дуже недобре з'єднання, особливо в сфері домовленостей різного рівня.

"25 травня Марс переходить в знак своєї сили, що збільшить войовничість, а з'єднання з Юпітером розширює цю войовничість. Це може розширити географію або в наступі, або в обстрілі", - повідомила астролог, передає Realist.online.

За словами астролога, також збільшаться поставки зброї. "Вже 28 травня Венера змінює знак - входить в Тілець, знак своєї сили. Захочеться стабільності, щоб все було як раніше, люди будуть фіксуватися на матеріальному аспекті більше звичайного. З'явитися бажання купити щось красиве для будинку, щось відремонтувати, зайнятися садом, клумбами, привести в порядок все навколо. "Заземлитися", відчути себе в звичному світі, зі звичними турботами", - додала астролог.

Найважчі дні, за прогнозом астролога - 28-29 травня. Не виключені якісь травмуючі події в інформаційному полі, можливо, вийдуть на поверхню не зовсім хороші новини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...