Повернути їх неможливо! П'ять знаків Зодіаку йдуть раз і назавжди

Якщо хтось може двічі увійти в одну річку, то ці п'ять знаків Зодіаку - ніколи. Колишні стають для них буквально ніким, тому вони навіть не дзвонять їм і не відповідають на повідомлення, передають Патріоти України.

Овен

Уперті Овни що у стосунках, що поза ними постійно конкурують. Після розставання вони зроблять все, щоб довести свою перевагу і покинуть вас плакати десь в темному куточку. Розраховувати на те, що ви залишитеся друзями не варто.

Лев

Марнославні Леви не зможуть дружити з колишніми. Вони розуміють, що у екс-коханих хтось був після них. А вислуховувати це вони не готові. Та й в цілому Леви не готові ділити свого партнера, хоч і колишнього, з кимось ще.

Скорпіон

Ревниві Скорпіони навіть допустити не можуть думки, що у їхніх колишніх хтось може з'явитися. Це вганяє їх в лють, тому вони категорично проти спілкування з ексами.

Козоріг

Якщо колишній розбив вам серце, то на вибачення йому чекати не варто. Козероги відрізають раз і назавжди, і найчастіше навіть семи разів не відміряють. З екс-коханими їм складно знаходити спільну мову, тому вони вважають за краще просто абстрагуватися.

Водолій

Це пофігісти, які можуть відпустити будь-яку людину на всі чотири сторони. Їм лінь вкладатися у стосунки, тому їм простіше зайняти пасивну позицію і просто спостерігати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...