Повня в грудні 2021 співпаде із ретроградною Венерою: Що не можна робити в "Холодний Місяць"

Повня у грудні відбудеться 19-го числа о 06:38 за київським часом. В цей час Місяць буде знаходиться в сузір'ї Близнюки. Останній повний місяць року часто називають "Холодним"," Морозним"," Сніжним" Місяцем або "Місяцем довгої ночі", так як він майже збігається з днем зимового сонцестояння. Повний місяць Цього місяця опиниться на небі 19 грудня о 06:38 за Києвом. Небесне світило в цей момент буде перебувати в сузір'ї Близнюків. Іноді грудневу повний місяць називають "місяць довгої ночі" - за те, що вона висвітлює найдовшу ніч в році, а також" морозна "або"снігова". Що можна і не можна робити в цей період - читайте нижче в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Як пише Starwalk.space, ім'я кожного повного місяця відображає особливості місяця, під час якого ця повня відбувається. І назва "Холодний Місяць" вказує на суворі погодні умови в грудні, коли температура повітря помітно знижується.

Що рекомендується робити в повний місяць?

У цей день корисно провести час на самоті, почитати книгу, подивитися фільм або серіал, зайнятися рукоділлям. Також можна відправитися з сім'єю на прогулянку, щоб отримати заряд позитивної енергії.

19 грудня сприятливо для:

  • поїздок до родичів,
  • медитацій і духовних практик,
  • занять творчістю,
  • розслаблення, відпочинку, прогулянок.

Крім того нинішня повня співпаде з ретроградною Венерою, тому не виключено повернення колишніх, або ж вас самих потягне переглянути свою стару телефонну книгу.

Для чого "Холодний Місяць" несприятливий

Цей час не дуже підходить для інновацій. Зміни, що відбулися в цей час не принесуть ні радості, ні задоволення. Також вважається, що в цей час душі людей будуть оголені, і таємні помисли вийдуть назовні. Тому потрібно намагатися випромінювати позитив, робити добрі справи - це повернеться вам подвійно.

Астрологи попереджають, що повний місяць, незалежно від часу і назви, вважається несприятливим періодом для безлічі справ. В цей час не слід витрачати енергію даремно.

Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...