Повня в лютому 2022: Астролог розповіли, що не можна робити, щоб не накликати біду

В останньому місяці зими Місяць увійде в пік свого зростання в середу 16 лютого о 19:00 за київським часом. Повня відбудеться в сузір'ї Лева, передають Патріоти України.

Повня у Леві - це хороший період, щоб розкласти по поличках свої думки і почуття і визначитися зі своїми істинними бажаннями. Емоційний фон дня позитивний, ви можете відчувати прилив енергії, який потрібно витрачати раціонально, не вплутуючись в сумнівні авантюри. Під впливом повного Місяця можуть проявитися такі якості як хвастовство, самозакоханість, егоїстичність. Люди схильні бути більше зосереджені на собі і своїх потребах і ставити їх на перше місце.

Повня у лютому 2022: що можна робити

Місяць у Леві налаштовує на довгострокове планування. У цей день можна ставити цілі і продумувати шляхи здійснення бажаного до найменших деталей.

До настання повного Місяця корисно очистити простір навколо себе і зробити прибирання в будинку. У цей день не потрібно звалювати на свої плечі тягар обов'язків, виконуйте поточні справи і ті, які відкладалися в довгий ящик. Добре довести до кінця розпочате.

Емоційний фон в повню нестабільний, можливе виникнення конфліктних ситуацій. Тому важливо не піддаватися поривам емоцій, які можуть погіршити ситуацію. Потрібно шукати компроміс або обходити гострі кути.

Повня 16 лютого – хороший день для процедур очищення організму. Детокс піде на користь здоров'ю і допоможе зміцнити захисні сили. Особливу увагу потрібно приділяти прогулянкам на свіжому повітрі і медитації.

Надлишки енергії в день повний місяць можна вихлюпувати на папір. Творчість допоможе відновити життєві сили.

Що не можна робити в повню 16 лютого 2022

  • змінювати місце роботи;
  • проводити серйозні хірургічні втручання без крайньої потреби;
  • викидати особисті речі;
  • брати і давати в борг;
  • стригти і фарбувати волосся;
  • зловживати алкоголем.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...