Повня з аспектом на Чорний Місяць несе небезпеку: Що не можна робити в цей час

Повня в липні відбудеться 24-го числа у Водолії з аспектом на Чорний Місяць. У цей час можуть відкритися нові фінансові можливості, успішними будуть новаторські ідеї, зустрічі, інвестиції, але є і небезпеки. Про це нам розповіла відомий астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

"Водолій відповідає за свободу вибору, вихід за рамки обмежень і нав'язування чого-небудь. Підсвідомо буде хотітися свободи, змін, і найбільше це стосуватиметься фінансової сторони життя", - говорить експерт. У цей період потрібно шукати нові рішення, нестандартні підходи, використовувати нові технології. Особливо - у рішеннях грошових питань і переході на новий фінансовий рівень.

"Ця повня говорить про те, що мислити потрібно по-іншому і тоді відкриються нові фінансові можливості. Корисно орієнтуватися на майбутнє, але необхідно реально оцінювати свої шанси", - додала експерт. Небезпечно в цей час набовтати зайвого або ж повірити базіку.

Сприятливою повня у Водолії буде для:

  • прогнозування майбутнього,
  • хитросплетених схем отримання прибутку,
  • звернення до астрологів, фінансових аналітиків, ризик-менеджерів,
  • зустрічей з цікавими та неординарними людьми,
  • інвестування в майбутнє, IT-проекти, громадські організації, нові технології будь-яких галузей і стартапи,
  • просування новаторських ідей, різних нововведень, впровадження нових технологій,
  • культурно-масової, спортивної, громадської діяльності, для зборів, мітингів, демонстрацій.

У цей час можна йти на ризики, зустрічатися з друзями, однодумцями, опікунами, спонсорами, меценатами; організовувати (вступати в) спільноти, клуби; купувати гаджети і техніку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...