Позбавтесь негайно! Названо предмети, які притягують у будинок нещастя - вони є у кожного

Експерти назвали топ речей, які притягують негативну енергетику в будинок або квартиру. Якщо у вас такі є, то вкрай важливо від них позбутися найближчим часом, передають Патріоти України.

Зупинилися годинник

Цей предмет символізує зупинку розвитку і зацикленість на одному часу і місці. Якщо хочете позбутися від проблем минулого, які давно вас турбують, або викиньте годинник, або відремонтуйте їх.

Розбиті дзеркала і скла

Ці предмети найбільше впливають на атмосферу. Якщо вдома є бите скло, то в такій родині завжди будуть сварки, з'ясування відносин і лайка.

Сміття в гаманці або кишенях

Воно притягує нещастя у фінансовому плані. Тому якщо хочете вибратися з боргової ями і стабілізувати свій добробут, підтримуйте порядок в гаманці, кишенях і місці, де зберігаєте фінанси і коштовності. Гроші не люблять бардак.

Старі речі

Якщо ви давно не носите якийсь одяг, не користуєтеся технікою або зберігайте газети, які ніколи не будете читати, то цьому всьому місце на звалищі. Якщо викинути їх не підніметься рука, то краще передати на благодійність. Так можна позбавити будинок від енергетики минулого. А ще старі речі накопичують в собі погані моменти, які відбувалися в будинку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 18 березня

понеділок, 18 березень 2024, 5:20

Овен. Сприятливий день для звернення до керівництва, аби попросити підвищення чи збільшення зарплатні. Карти радять проявити свою наполегливість та відстоювати власні ідеї. Успіх на вашій стороні. . Телець . У вас можуть відбутися зміни в особистому жи...