Правильно плануйте свої справи - такі вихідні випадають раз на рік: Гороскоп на 25-26 березня

25-26 березня конфліктуватимете самі з собою. Сумніви і сподівання завадять зробити ці вихідні незабутніми. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Субота подарує багато приємних моментів, - говорить астрологиня. – Не сидіть удома. Відправляйтеся на пошуки нових вражень. Такі вихідні випадають раз на рік. Якщо правильно сплануєте свої справи, у суботу вдасться переробити більше, ніж протягом тижня. Це час успіху і перемог. Можна провести цей день на дачі. Робота коло землі сприятиме доброму настрою. Посаджені рослини гарно ростимуть. Підвищується плодючість і в жінок. Можна спланувати поповнення в родині. Уникайте суперечок. Проблем не стане менше, якщо ви будете шукати їх розв'язання через загострення конфлікту. Прийняті спересердя рішення матимуть негативні наслідки. У неділю відкладіть усі справи. Спробуйте відпочити від роботи, нав'язливих гостей і думок".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Матимете успіх у представників протилежної статі, але партнери не відповідатимуть вашим вимогам. З'являться проблеми зі шлунком і печінкою. Не зловживайте смаженим, гострим і спиртним.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Заробітки будуть високими. Серйозні покупки плануйте на неділю. Проведіть вихідні з користю. Таланитиме у переговорах. Добре даватиметься навчання.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Свою популярність почнете використовувати з матеріальною метою. Можете навіть одружитися заради вигоди, не маючи почуттів до партнера. Шлюб із розрахунку розпадеться до кінця року.

Рак (22 червня – 22 липня)

Якщо зміните місце проживання, обережно зав'язуйте стосунки з сусідами. Вони стануть причиною ваших проблем. Не плануйте серйозних змін в особистому житті. Не намагайтеся будь що завагітніти. Штучне запліднення краще перенести на квітень.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Можуть воз'єднатися сім'ї, які посварилися торік. Не вдалий час, аби подавати до суду й ділити спадщину. Не затримуйтеся на старій роботі. Нова принесе гарний заробіток. Очищуйте організм від шлаків і токсинів, щоб не спровокувати ожиріння і захворювання кровоносних судин.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Опинятиметеся в потрібний час у потрібному місці. Зможете заробити стільки, скільки захочете, якщо сумлінно виконуватимете свої обов'язки. Час розраховувати на преміальні. Не варто поспішати з прийняттям серйозних рішень. Це дні помилок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Все вдаватиметься нелегкою працею. Марно сподіватися на безтурботність. Щоб чогось досягти, доведеться переступити через власне "не хочу" і працювати удвічі більше за інших. Не варто купувати гараж чи дачу, планувати переїзд на нове місце проживання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам щаститиме на кожному кроці. Отримаєте те, чого добивалися багато місяців. Але чи зробить вас це щасливими? Справжню радість принесуть друзі і діти. Насолоджуйтеся весною. Частіше балуйте себе подарунками.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Слідкуйте за тим, що говорите. Ваші слова можуть бути використані проти вас. Конфліктуватимете з родичами, друзями. Не варто відправлятися у далекі подорожі. Матимете купу проблем у дорозі. Враження будуть зіпсовані.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Легко буде знайти собі приємного співбесідника. Але це невдалий час для перших побачень та романів. Стосунки будуть нагадувати валізу без ручки. Доведеться йти на компроміси. Не думайте, що поведінка партнера коли-небудь зміниться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Створюватимете шедеври – ваші вірші, картини і сценарії будуть блискавичними. Просувайте свою творчість через соцмережі. Нехай про ваші таланти дізнається більше людей. Грошей вдосталь. Не відмовляйте собі у задоволенні. Обід з дітьми у ресторані чудово підніме настрій на весь тиждень.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У ці вихідні не бажано коштувати екзотичні страви, змінювати імідж і працювати до виснаження. Пришвидшується процес старіння. Почуватися втомленими і перевантаженими. Стежте за зором, бережіть очі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...