Про них так легко не забудете! Названо найжахливіших "колишніх" за гороскопом - зроблять все, щоб зіпсувати вам життя

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не можуть розлучитися по-хорошому і намагаються перетворити життя своїх колишніх на кошмар. Про це пише Teleprogramma, , передають Патріоти України.

Рак

Ці люди схильні все драматизувати і розставання з ними супроводжують скандали, образи та ридання. Після розлуки не упустять випадку зіпсувати життя колишнього партнера.

Лев

Ці самозакохані люди не здатні спокійно розлучитися і відпустити партнера з миром. Вони ніколи не беруть відповідальність за проблеми в стосунках і схильні мститися.

Скорпіон

Скорпіон вкладає в розставання багато емоцій. Він шукає зустрічі зі своїм "екс" щоб влаштувати сцену і бурхливо висловити всі свої претензії.

Козеріг

Для Козерогів особисте життя має значно менше значення, ніж фінанси. Вони схильні після розставання пред'являти партнеру список своїх витрат а то і вимагати відшкодування.

Водолій

Водолії волелюбні і після розставання безслідно зникають з життя колишніх, замовкаючи назавжди і не даючи про себе знати. Ті залишаються в сумнівах, чи було взагалі кохання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...