Про що говорять зірки: Кому сьогодні не слід спілкуватися з незнайомцями

День, коли активізуються сили зла — недарма його символом є змій-спокусник. Виявляється безліч спокус, які будуть відчувати людей на міцність: загостряться інстинкти, тілесні — можна сказати, тваринні — бажання вийдуть на перший план, пригнічуючи мораль і інтелект. У такі дні люди стають пасивними і ледачими, через що вони легко потрапляють в пастки авантюристів і шахраїв.

Сьогодні, 24 липня, жертвою шахраїв можуть стати представники всіх знаків зодіаку, але трьом із них необхідно бути особливо уважними та обережними.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята славляться своєю товариськістю завжди — і це одна з найбільш позитивних їх якостей, але саме вона сьогодні з великою часткою ймовірності надасть їм погану послугу. Заговорившись з кимось із незнайомих людей, вони можуть втратити пильність і непомітно для себе опинитися в мережах шахраїв, розлучившись водночас зі значною сумою грошей. Тому зірки рекомендують їм дотримуватися крайньої обережності і не спілкуватися з тими, кого вони не знають.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви, яких з повним правом можна називати "скупими лицарями" зодіаку, цілком можуть стати жертвами власної жадібності. Почувши пропозицію, згідно з якою можна заробити багато грошей, нічого водночас не роблячи, вони поспішать погодитися, не роздумуючи. Не дивно, що в результаті вони залишаться і без вільного часу, і без грошей, тому зірки наполегливо рекомендують представникам знака ретельно оцінювати всі ідеї, які надійшли до них у цей час, особливо якщо їх висувають люди, які не заслуговують їхньої довіри.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби, незважаючи на властиві їм романтизм і інфантильність, ніколи не втрачають можливості отримати вигоду від будь-якого заходу, в якому їм пропонують взяти участь. Як правило, в більшості випадків вони виграють, але, як відомо, кінь на чотирьох ногах, та й то спотикається, тому сьогодні вони можуть замість виграшу отримати збитки. Щоб цього не сталося, зірки наполегливо рекомендують їм поцікавитися, в якому проєкті їм пропонують попрацювати, і відмовитися від нього, якщо він пов'язаний з ризиком.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...