Про що говорять зірки: Кому сьогодні не слід спілкуватися з незнайомцями

День, коли активізуються сили зла — недарма його символом є змій-спокусник. Виявляється безліч спокус, які будуть відчувати людей на міцність: загостряться інстинкти, тілесні — можна сказати, тваринні — бажання вийдуть на перший план, пригнічуючи мораль і інтелект. У такі дні люди стають пасивними і ледачими, через що вони легко потрапляють в пастки авантюристів і шахраїв.

Сьогодні, 24 липня, жертвою шахраїв можуть стати представники всіх знаків зодіаку, але трьом із них необхідно бути особливо уважними та обережними.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята славляться своєю товариськістю завжди — і це одна з найбільш позитивних їх якостей, але саме вона сьогодні з великою часткою ймовірності надасть їм погану послугу. Заговорившись з кимось із незнайомих людей, вони можуть втратити пильність і непомітно для себе опинитися в мережах шахраїв, розлучившись водночас зі значною сумою грошей. Тому зірки рекомендують їм дотримуватися крайньої обережності і не спілкуватися з тими, кого вони не знають.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви, яких з повним правом можна називати "скупими лицарями" зодіаку, цілком можуть стати жертвами власної жадібності. Почувши пропозицію, згідно з якою можна заробити багато грошей, нічого водночас не роблячи, вони поспішать погодитися, не роздумуючи. Не дивно, що в результаті вони залишаться і без вільного часу, і без грошей, тому зірки наполегливо рекомендують представникам знака ретельно оцінювати всі ідеї, які надійшли до них у цей час, особливо якщо їх висувають люди, які не заслуговують їхньої довіри.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби, незважаючи на властиві їм романтизм і інфантильність, ніколи не втрачають можливості отримати вигоду від будь-якого заходу, в якому їм пропонують взяти участь. Як правило, в більшості випадків вони виграють, але, як відомо, кінь на чотирьох ногах, та й то спотикається, тому сьогодні вони можуть замість виграшу отримати збитки. Щоб цього не сталося, зірки наполегливо рекомендують їм поцікавитися, в якому проєкті їм пропонують попрацювати, і відмовитися від нього, якщо він пов'язаний з ризиком.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...