Про весілля краще не думати: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які категорично не підходять один одному

Далеко не всі знаки зодіаку зможуть ужитися під одним дахом, передають Патріоти України. Так, важко ужитися один з одним упертим і наполегливим Овнам та Тельцям. Навряд чи хтось з них захоче поступитися партнерові у суперечці. Хіба що, хтось із них буде мудрішим, проте це приходить з віком. Телець, якому нудно без загалу, може занудьгувати у компанії Овна — домосіда.

Не буде міцним шлюб у Близнюків і Козерога — вітряний і легковажний навряд чи знайде точки дотику з грунтовним і раціональним. Приземлений Козерог не буде знати, як підступитися до Близнюків настроєм, який постійно змінюються — у представників цього знака зодіаку це може відбуватися по сто разів на день.

Не зрозуміють домашнього Рака і Терези, яких постійно тягне на тусовки, у галасливі компанії. Адже його партнер вважатиме за краще тихо провести час вдома.

Скорпіон, схильний до інтриг, підозр, який постійно говорить натяками, навряд чи уживеться з прямолінійним Стрільцем. А ще Стрілець схильний до зрад, тоді як Скорпіон звик зберігати вірність. Протиріччя швидко руйнують таку сім'ю.

Не знайдуть точок дотику і Водолії з Рибами. Тихим і мрійливим Рибам завжди потрібна підвищена увага. Їх складно зрозуміти волелюбному Водолію, який може випадково образити партнера і не помітити цього. Риби ж відразу почнуть собі щось придумувати і рефлексувати з цього приводу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

“Питання далі стоїть, що називати перемогою": Астролог назвав дату, коли будуть точитися страшні бої на фронті та коли настане перемога України

понеділок, 13 травень 2024, 23:47

В Україні на думку астрологів в другій половині червня будуть точитися найстрашніші бої. Передбачається, що це може бути одна з найважливіших битв війни. Про це розповів астролог Алакх Ніранджан. “Це означає дуже серйозний опір, боротьбу, смерть, буде ...

Гороскоп на 13 травня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 13 травень 2024, 5:20

Зосередьтеся на власних приоритетах. У понеділок зірки можуть вам підготувати зустрічі, які суттєво вплинуть на ваш професійний шлях. Будьте готові до переговорів, зберігайте спокій та професіоналізм. Разом з тим, як попереджають астрологи, в особистом...