"Просто по трьох об'єктах одночасно. Нехай горить": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла, чи буде удар по Кремлю

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила удари по Кремлю. Вона вважає, що атака може бути по трьох об'єктах у Москві одночасно. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Яну Пасинкову її глядачі запитали, чи можливі в майбутньому удари по Кремлю. Вона зробила розклад карт Таро та зазначила, що обстріл РФ буде. "По Кремлю та будівлях поряд (буде атака – ред.). Просто по трьох об'єктах одночасно. Нехай горить", – наголосила переможниця "Битви екстрасенсів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...