Пригощайте згідно із гороскопом: Як вибрати вино за знаком Зодіаку

Автор блогу НеВинная винний експерт Льоля Зінов'єва і астролог Мартіна Макєєва розповіли, як підібрати ідеальне вино за знаком Зодіаку, передають Патріоти України.

Всі люди різні, мають різні характери та уподобання. Це, звичайно, стосується і вина, оскільки палітра його смаків так само багатогранна: вони можуть бути витриманими і глибокими, легкими і питкими, ігристими або тихими. Експерти розповіли, як підібрати ідеальне вино для дівчини, знаючи її знак Зодіаку.

Овен

«Жінка — гордість, це саме про них, що найчастіше їм же заважає вибачитися, визнати свою провину. Також це дуже працьовиті люди. У стосунки Овни стрибають з головою, не тримають дистанцію і дуже влюбливі за своєю натурою», — розповіла астролог. Таким дівчатам експерт порадила вина Barolo і Barbaresco, так як вони дуже насичені та танінні. Їх називають «пристрастю у келисі».

Тільці

Це дуже раціональні люди, які твердо стоять на своєму і знають, чого хочуть. Саме цей знак найбільше любить розкіш і цінує якість. Жінку-Тільця можна охарактеризувати словом сила. Таким жінкам припадуть до смаку вина Bordo, оскільки вони дуже престижні і потужні.

Близнюки

Це жінка-свобода. Вони люблять пірнати з головою у справи і мрії, але потім можуть різко змінювати свої рішення. Також вони славляться своїм умінням створювати вау-ефект і легкістю в спілкуванні з ними. Експерт вважає, що їм підходить Sauvignon Blanc з своєї ароматикою і хрусткою кислотністю.

Рак

Представниць цього знака часто називають ідеальними дружинами. Вони дуже сімейні люди, для яких довіра у стосунках — на першому місці. За словами Зінов'євої, Ракам варто віддати перевагу Pinot Noir, адже воно дуже легке, скромне і душевне. Йому потрібно дати час розкритися, як і Ракам. Крім того, це найкорисніше вино. Найдорожче вино в світі виготовляють саме з цього сорту винограду.

Лев

Левиці у житті ведуть себе як королеви і навіть в найважчих життєвих ситуаціях залишаються богинями. Всі їх просто трохи не гідні. Експерт радить таким жінкам Toscana — вина з дуже високою ціновою політикою і показовою розкішшю.

Діва

Для таких дівчат комфорт на першому місці. Вони ненавидять сюрпризи і надають перевагу передбачуваному, зрозумілому життю в теплі і турботі. Вони педантично ставляться до всього, що роблять, постійно планують кожен крок наперед, не люблять спонтанність. До слова, вони дуже довго вибирають того самого супутника життя. І так як вони намагаються бути комфортними для всіх і всім сподобатися, то їм ідеально підходять вина Provance, яке пасують до всього і завжди.

Терези

Терези — це жінка-енергія. Вони прекрасно почувають себе в галасливих компаніях і довгих розмовах, вони веселі, легкі і компанійські. Такі дівчата завжди сумніваються над рішеннями і люблять піклуватися про інших. Експерт вважає, що дівчатам цього знака чудово пасують ігристі вина.

Скорпіон

Це фатальні жінки і дуже-дуже ревниві. Про цей знак ходить дуже багато чуток, що жінки цього знаку прекрасні коханки і важливу роль в їхньому житті відіграє секс. Також вони не люблять посередність. До слова, це єдиний знак, якому експерт порадила не вино, а інший алкогольний напій. Оскільки Скорпіони не люблять півтонів, саме цьому знаку зодіаку Зінов'єва радить не вино, а горілку.

Стрілець

Дівчата-Стрільці по своїй натурі актриси. Вони люблять і цінують себе, люблять бути в центрі уваги і мріють бути зірками, що у багатьох часто виходить. Стрільці не терплять рутину і постійно потребують новизни. У зв’язку з цим говорять, що у таких дівчат не буває однієї любові на все життя. Стрільці люблять багато подорожувати. Експерт радить цьому знаку вина Нового Світу, оскільки їх дегустація нагадує винні подорожі і допомагає насититися новими позитивними емоціями.

Козеріг

Під цим знаком народжуються справжні трудоголіки. Вони постійно працюють, намагаючись домогтися всього чесним шляхом і завзятістю. Козероги раціональні і приземлені, їх рідко можна застати витаючими у хмарах. Експерт радить їм вина Chardonnay. Скільки винороб вкладе праці в нього, такий і буде результат. Тому воно ідеально підходить Козерогам, які закриті зовні, але володіють глибоким внутрішнім світом.

Водолії

Таким жінкам важлива естетика, вони люблять очима і обожнюють, щоб все було красиво. Вони легкі, непередбачувані, люблять інновації, новизну. Дослідження, тренди — це все про Водоліїв. Ймовірно, вони оцінять біодинамічні вина, які зараз перебувають на хвилі популярності. Вони нові, нерозгадані, за словами експерта — справжній рок-н-рол у бокалі.

Риби

Ці жінки мають репутацію мрійників. Вони дуже творчі, часто літають у хмарах, можуть впадати в меланхолію. Люблять жити як мільйонери, але не бути ними. Вони не люблять чекати і хочуть отримувати все відразу. Таким дівчатам підходять вина-блокбастери — дуже яскраві, насичені червоні вина з сильними ароматами і смаками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...