Прийшов їхній час! Названо чотири знаки зодіаку, в житті яких вже у березні почнеться "біла смуга"

Чотири знаки зодіаку у березні зуміють налагодити своє життя, тому що Фортуна та Всесвіт опиняться на їхньому боці, помітивши нарешті тих, хто заслужив перепочинок та подяку за терпимість й працьовитість. Так вважає астрологиня Наталя Гурьянова, передають Патріоти України.

Водолії

Надійною опорою для Водоліїв стануть їхні кохані. Саме друга половинка зуміє розвіяти поганий настрій цього знака зодіаку, придумавши подарунок, який прийде їм до серця. Водолії як ніхто інший потребують опори. І вони знайдуть цю підтримку поруч із тими, хто їм особливо дорогий.

Овни

Поряд з Овнами опиниться старовинний друг, який несподівано нагадає про себе. Це саме та людина, яка знайде спосіб порадувати народжених під цим сузір'ям. Примхливі Овни не розраховують на прихильність небесних світил. Але зірки не залишать їх без підтримки, надіславши їм вірного друга.

Леви

Розвіяти тугу та поганий настрій Левів у березні зуміють ті, кому вони повністю довіряють. Саме друзі витягнуть представників зодіакального кола з рутини та домашнього побуту. У життя Левів увірветься щастя, їхні бажання виконуватимуться наче за рухом чарівної палички.

Терези

Терези знайдуть своє щастя у родинному колі. Зірки радять їм приділити увагу близьким. Саме час, проведений з коханими, виведе цей знак зодіаку зі стану нудьги та втоми. Такі тихі вечори з коханими надихнуть Терезів. Вони наповняться умиротворінням та спокоєм

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...