"Прийшов по душу Путіна": Астролог покепкував через жахливе небесне знамення напердодні дня народження кривавого тирана

7 жовтня володарю Кремля має виповнитися 69 років.

6 жовтня до Землі наблизиться великий астероїд 1998 SD9, який пролетить на відстані 2,5 мільйона кілометрів від нашої планети. Астролог Влад Росс вирішив пожартувати про швидку кончину Володимира Путіна через наближення астероїда, передають Патріоти України.

За його словами, астероїд пролетить поряд із Землею в день включення Соляра Путіна. "Увага, астероїд. Поруч із Землею на наступному тижні пролетить потенційно небезпечний камінь в день включення Соляра Путіна! Мабуть, прийшов по його душу!", - написав Влад Росс в своєму Facebook.

Варто зазначити, що солярний день народження може відрізнятися від календарного з різницею в один день. Саме в момент включення Соляра (час/місце/обставина - ред.), як стверджують астрологи, на людину впливають особливі доленосні на рік енергії.

А 7 жовтня президент Росії Володимир Путін буде відзначати свій 69-й день народження. За даними NASA, розмір 1998 SD9 коливається між 44 і 100 метрами в ширину. Небесне тіло вважається потенційно небезпечним для Землі, і, як розповідають вчені, воно більше за лондонський Біг-Бен (96 метрів) і Нью-Йоркську статую Свободи (46 метрів).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...