Прихопить серце та підведуть ноги: Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку загрожують серйозні проблеми зі здоров'ям у листопаді

Листопад буде нелегким місяцем для багатьох знаків зодіаку. Про це розповів астролог, двічі переможець проекту «Битва екстрасенсів» (СТБ) Хаял Алекперов, передають Патріоти України.

Стрільці в кінці осені ризикують відчувати проблеми із серцево-судинною системою. Їх причиною можуть бути переживання через професійну сферу діяльності. Єдиний вихід — простіше ставитись до таких негараздів, тоді й серце не «прихопить».

Цей місяць стане нелегким і для Козерогів. Він буде насичений стресами та непередбаченими труднощами. Але шопінг допоможе відволіктися від неприємних емоцій.

Найуразливішим місцем Водоліїв можуть стати опорно-руховий апарат та суглоби. Якісний відпочинок та заняття спортом запобіжать травмам та розтягуванню.

Джерело: ФАКТИ.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...