Примхливі, як жінки: ТОП-4 найменш мужніх знаків Зодіаку серед чоловіків - не чекайте від них підтримки

Астрологи розповіли, хто з чоловіків за знаком Зодіаку не має видатних "чоловічих" якостей.Про це пише Mixnews, передають Патріоти України.

Близнюки

Вони зазвичай дуже люблять витати в хмарах та поговорити, а ще не вміють стримувати своїх емоцій. Вони легко привертають увагу протилежної статі завдяки вмінню фліртувати. Однак часто це обертається тим, що в їхньому обличчі дівчата знаходять "подружку", якій можна виговоритися і поскаржитися на залицяльників. Чоловіки-Близнюки дуже люблять компліменти та надмірну похвалу.

Риби

У них завжди багато подруг жіночої статі. Іноді їхні другі половинки не вірять, що чоловіків-Риб та їхніх знайомих дівчат пов'язують лише дружні стосунки, та дарма. Риби завжди вміють уважно вислухати та підтримати корисною порадою, що й приваблює до них протилежну стать. Зазвичай представники цього знаку балакучі, дуже допитливі і недовірливі. Вони просто люблять слухати плітки і навіть самі їх іноді розпускають.

Рак

Вони мають м'який поступливий характер, їх легко довести до сліз через властиву Ракам сентиментальність. Незважаючи на це, представники знаку ніколи не дадуть в образу близьких. Вони досить вразливі у питаннях, які стосуються любовних відносин - Раки постійно мучать себе сумнівами, їм здається, що почуття невзаємні. При цьому такі чоловіки готові на все заради коханої, вони огортають її любов'ю та турботою.

Діва

Чоловіки, які добре вміють стежити за побутом, готувати та підтримувати все у чистоті. За своєю природою вони також недовірливі і допитливі, іноді навіть занадто. Діви стають відмінними психологами – нехай і тільки для близьких, чиї проблеми вони із задоволенням вислуховують. Вони люблять побурчати і побурхати, але швидко остигають. Хлопці, народжені під цим знаком, віддають перевагу домашньому затишку будь-яким пригодам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...