Пристрасний роман, зради або знайомство з іноземцем: Що чекає на вас цього тижня - любовний гороскоп

Цей період готує багато приємних сюрпризів для всіх знаків Зодіаку. Представникам знака повітряної стихії варто очікувати приємної зустрічі з колишніми, а чарівність знака повітря не дозволить йому залишатися в тіні, гарантуючи несподівані знайомства і спілкування, зазначають Патріоти України.

Перед побаченням плануєте похід в перукарню? Як вибрати найвдаліший день для стрижки, підкаже наш місячний календар стрижок на тиждень 9-15 серпня.

Любовний гороскоп на тиждень: Овен

На цьому тижні Овнам нудьгувати не доведеться: незвичайні знайомства і зустрічі привнесуть в життя різноманітність. Спілкування з протилежною статтю буде захоплюючим. Знайомства будуть цікавими. Але підкорити серце і викликати сильні почуття вони не зможуть.

Любовний гороскоп на тиждень: Тілець

Не найкращий тиждень для Тільців для пошуку другої половинки. Однак самотність для вас не буде проблемою: дружні вечірки і нові знайомства налаштують Тільців на потрібний лад. Для сімейних представників знака душевну гармонію подарує спокій.

Любовний гороскоп на тиждень: Близнюки

Знайомства на цьому тижні можуть перерости в співпрацю. Особливо це стосується представників творчих професій. Ваш новий знайомий стане хорошим другом, але далі цього ставлення не зайдуть. Близнюки у відносинах шукають невимушеного спілкування з коханими.

Любовний гороскоп на тиждень: Рак

Витівки урану і Меркурія явно не на руку Ракам на цьому тижні. Свою другу половинку їм навряд чи вийде знайти. Цікавий ерудований співрозмовник не викличе сильних емоцій. Раки в стосунках можуть переходити на новий етап: планувати весілля або зачаття дитини.

Любовний гороскоп на тиждень: Лев

Закохані Леви повинні використовувати кожну можливість провести час зі своєю пасією – відправитися в подорож або зайнятися чимось новим на вихідних. Одиноким Левам випадає шанс зустріти свою другу половинку на сайті знайомств. Можливо, новий коханий буде з іншої країни.

Любовний гороскоп на тиждень: Діва

Сприятливий тиждень, щоб заводити нові знайомства. Інтелектуальні чарівні співрозмовники складуть вам компанію. Ви дізнаєтеся багато нового зі спілкування. Однак Амур на цьому тижні побереже свої стріли любові для більш підходящого моменту. Дівам у відносинах варто пошукати спільне хобі - це заняття може згуртувати вашу пару.

Любовний гороскоп на тиждень: Терези

Представникам знака стихії повітря на цьому тижні несподівана зустріч з колишніми коханими подарує позитивні емоції, проте про відродження відносин не може бути й мови. Терезам-одинакам не варто зав'язувати відносини з друзями або знайомими. Терезам у відносинах варто остерігатися зрад

Любовний гороскоп на тиждень: Скорпіон

На цьому тижні особисте життя сімейних Скорпіонів буде рівною без особливих потрясінь. У відносинах гармонія і розуміння. Однак можливі спалахи ревнощів, які легко приборкати, приділивши більше уваги коханим. Самотні Скорпіони з головою поринуть в безодню нових почуттів і емоцій . Пристрасний роман, який буде стрімко розвиватися поглине всю увагу. Можливе знайомство з іноземцем.

Любовний гороскоп на тиждень: Стрілець

Стрільцям відкривається можливість зустріти другу половинку на сайті знайомств, в подорожі або у відрядженні. Тим, хто у відносинах необхідно обговорити проблеми, які виникають у вашому тандемі. На цьому тижні підвищується ймовірність зустріти людину, з якою ви б захотіли пов'язати свою долю.

Любовний гороскоп на тиждень: Козеріг

Цей тиждень закликає Козерогів бути більш активними у відносинах. Одиноким представникам знака теж необхідно зробити рішучі спроби знайти своє щастя. Вдалий період для початку роману. У парі необхідно остерігатися необдуманих вчинків, одне необережне слово може сильно поранити.

Любовний гороскоп на тиждень: Водолій

У цей період у відносинах у Водоліїв повна гармонія і розуміння. Ви на одній хвилі з коханими. У житті одиноких знаків повітря може раптово з'явитися колишні. Розмова з ними буде приємною, проте далі цього справа не піде.

Любовний гороскоп на тиждень: Риби

Чарівність і шарм Риб не дозволить їм залишатися в тіні. Нові знайомства і цікаве спілкування можуть мати несподіваний поворот. Ваша привабливість для протилежної статі очевидна - не пропустіть момент, щоб побудувати міцні відносини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...