Притягують удачу і багатство: Кішки яких порід стають талісманами для своїх господарів

Стародавня порода кішок као-Мані є талісманом удачі і особливо цінується в Таїланді. Місцеві жителі вважають тварину надбанням нації, раніше їх могли собі дозволити тільки члени імператорської сім'ї, передають Патріоти України.

Прихильністю богів обдаровані сіамські кішки завдяки своєму кремовому забарвленню, що притягує благословення і удачу в будинок. Тайська кішка зазвичай віддана одному господареві, яким стає головна в сім'ї людина. Саме їй вона приносить успіх і благополуччя.

Для молодят відмінно підходять кішки породи корат, оскільки залучають любов і щастя. Такий різновид домашніх вихованців допоможе сім'ї стати міцною і гармонійною

Щастя і благополуччя приносить Японський бобтейл, якого особливо поважають японці.

Звичайну дворову кішку теж не можна списувати — вони зазвичай стають найліпшими талісманами, бо коли ви берете до себе маленьку приблуду — всесвіт хоче віддячити вам за вашу доброту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...