Приваблива пропозиція по роботі та "зелений коридор" у відносинах: Гороскоп на тиждень по картах Таро для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп по картах Таро підкаже, в кого із знаків Зодіаку видасться дуже плідний тиждень, який обдарує їх везінням і шансами на успіх. Але деяким з них в цей період доведеться нелегко. Що чекає кожного з нас - читайте нижче. Прогнозом на поточний тиждень, який Патріоти України пропонують вашій увазі, поділилася відомий таролог Вікторія Павлюченко (Море Тетіс).

Овен

На цьому тижні Овнам корисно дотримуватися режиму і розміреності у всьому, заздалегідь планувати свої дії і розумно розподіляти сили. Завзяття в професійній сфері обов'язково принесе свої плоди, але за умови, якщо ви не станете йти по головах, а виявите благородство і такт! Не дивуйтеся хаотичним стрибкам у грошовій сфері і не намагайтеся відстежити закономірність зростання і скорочення ваших доходів - вона невловима і суперечить логіці. Сприятливий тиждень для романтичних стосунків - ваша чуттєво-емоційна сфера звучить в унісон з природою. Не соромтеся здаватися сентиментальними - цим ви налаштуєте людей до себе.

Телець

Для Тельців тиждень складний - лавина сімейних турбот легко може підірвати здоров'я і вибити колись надійний ґрунт з-під ніг! Постарайтеся не приймати близько до серця ці тимчасові обурення на "сімейному фронті" і не соромтеся делегувати частину домашніх обов'язків членам сім'ї - підтримка та участь повинні бути взаємними. Тим більше, на професійному терені у вас є можливість зробити "еволюційний стрибок" і істотно підвищити свій рейтинг. А ослаблені сімейними або серцевими перипетіями лідери, на жаль, нікому не потрібні.

Близнюки

У Близнюків цього тижня можливе впевнене зростання грошових доходів! Не виключено, що вам надійде пропозиція про нову роботу або роботу за сумісництвом. Або ви відкриєте для себе додаткове джерело доходів. І це поставить вас перед непростим вибором - задовольнятися синицею, надійно затиснутою в руці, або ризикнути вхопити журавля в небі. Перш ніж приймати рішення, подумайте добре, чи не переоцінюєте ви міцність своїх нинішніх позицій і чи не пора розширювати свої перспективи? На любовному фронті все спокійно. А ось від візитів в гості зараз краще утриматися - на чужій території високий ризик опинитися втягнутим у конфлікт.

Рак

Для Раків тиждень в цілому сприятливий - зараз легко можна вирішити "квартирне питання" або прийняти вірне рішення про будь-які передислокації - чи то по службі, чи то в коханні. Доходи у цей період можуть досягти певного плато, яке перестане задовольняти ваші апетити і амбіції. Не поспішайте посипати голову попелом - це тимчасово, і ваша діяльна натура незабаром зрушить грошове питання з "мертвої точки". Уважно придивіться до свого оточення - хтось може почати безпардонно ворушити ваше минуле в надії скомпрометувати вас.

Лев

На цьому тижні левова частка може бути вельми незавидною. Вірогідні низка конфліктів у родині, тривожні пертурбації на роботі, перебої з грошима. На жаль, всі ці негаразди можуть негативно позначитися на вашому здоров'ї і виявитися тим самим горезвісним бумерангом, який прилетів назад у відповідь на ваші неблаговидні вчинки в минулому. Удар по его буде відчутний, але цей несприятливий період ви перенесете досить легко, завдяки вмінню "падати на лапи". Сімейним Левам не рекомендується шукати віддушину у позашлюбних зв'язках - адюльтер дуже скоро укладе вас і ваш шлюб на обидві лопатки!

Діва

Події тижня можуть зосередити увагу Дів на фінансово-економічній сфері - тримаючи ніс за вітром ви легко можете збільшити свій дохід і зайняти вигідну нішу в соціумі. Особливо це стосується Дів вільних професій або тих, що працюють на самих себе! Тиждень сприятливий для встановлення нових корисних зв'язків, вироблення стратегії розвитку і особистісного зростання і накопичень будь-якого спрямування. Так, у ці сім днів роль Плюшкіна піде вам на користь! А ось на любовному фронті очікуються обурення - постарайтеся пройти ці "грозові дощі" гідно і не дозволити їм розмити ваш фундамент любові!

Терези

Деяке зниження доходів не повинне затягти вас у вир депресії, дорогі Терези, і перетворитися в довготривалу тенденцію. Коливання у фінансовій сфері - привід проаналізувати, де і коли ви вчинили "поворот не туди" і оперативно повернутися на правильний маршрут! До речі, на цьому тижні Терезам не варто ігнорувати народну мудрість про скупого, який платить двічі! Часу на сім'ю і кохану людину може катастрофічно не вистачати, і доведеться дуже постаратися, щоб тримати баланс між "чашею любові" і "чашею роботи".

Скорпіон

Цього тижня Скорпіони можуть бути одержимі турботою про сім'ю та ідеєю здорового способу життя На реалізацію цієї "ідеї-фікс" ви готові будете витрачати не тільки левову частку сил, часу, але і доходів. Цілі, на перший погляд, благородні, проте пам'ятайте про міру і постарайтеся не отруїти близьких своєю надмірною турботою і увагою! Частину енергії краще направити в професійне русло - будь-який простій в роботі у ці сім днів загрожує серйозною стагнацією в найближчому майбутньому! І, по можливості, утримайтесь від далеких поїздок - високий ризик аварій і втрати цінного багажу.

Стрілець

Прикрі невдачі на професійному поприщі, які вірогідні на цьому тижні, не завадять Стрільцям збільшити у ці сім днів свій дохід і жодним чином не відіб'ються на їх привабливості для протилежної статі. Не пропустіть шанс почати все спочатку в коханні і не відмовляйтеся від задоволень - зараз легко вийде поєднувати роботу і свій романтичний настрій. Єдине правило: не хваліться своїми досягненнями - заздрісники пильно стежать за вашим життям, мріючи підставити вам підніжку. Тому дотримуйтеся правила: щастя любить тишу!

Козеріг

Тиждень у Козерогів очікується екзистенційний - ви частіше звичайного можете замислюватися про своє місце у житті і, швидше за все, прийдете до висновку, що ваші зусилля на професійному терені і турботі про щастя коханих і близьких не оцінені і не винагороджені по достоїнству. Об'єктивність, на жаль, на цьому тижні залишає бажати кращого. Тому не поспішайте хапати близьких за горло, вимагаючи додати вам любові - подібна чуттєва корисливість може відштовхнути їх і загострити обстановку в сім'ї. А зараз сім'я для вас - самий надійний тил! Тим більше, що ви входите у власну епоху соціально-професійних змін.

Водолій

Для Водоліїв тиждень безликий - майже нульова професійна активність, дрібні шорсткості у взаєминах із близькими і легке нездужання будуть зміняться такими ж дрібними радощами і короткочасним приливом сил. Просто перечекайте цей спад активності за читанням цікавих книг або занурившись в монотонну і без надмірної активності роботу. А може це натяк Простору, що вам пора відпочити?

Риби

Для Риб тиждень дуже сприятливий - переживання про гроші, роботу і здоров'я відійдуть на другий план, і ви, нарешті, зможете навести порядок у своїй голові, знайти спокій в душі і налагодити "погоду в домі" - вона зараз важливіше всього! У ці сім днів в особистому житті для вас передбачений "зелений коридор", тому насолоджуйтеся любов'ю, спілкуванням з близькими і рідними людьми і набирайтеся сил - вже наприкінці тижня вам може надійти приваблива пропозиція по роботі, приймаючи яку бажано бути у всеозброєнні!

Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...