Путін бере приклад з Гітлера і проводить магічні ритуали: Українська відьма розкрила секрети диктатора

Президент Росії Володимир Путін наслідує ще одного кривавого диктатор Адольфа Гітлера і звертається до магічних ритуалів. Про це розповіла українська відьма Марія Тиха, пише Telegraf, передають Патріоти України.

Так, за її словами, про те що Путін дійсно вірить у магію, зокрема чисел, свідчать дати, які він обирає для обстрілу.

"У Гітлера свого часу були свої маги ("Аненербе"). Путін "косить" під Гітлера, у нього є свої шамани і маги, і ритуали він теж проводить. Якщо подивитися, яку церкву він зробив – церква війни – це церква диявола. Але того, про яке у людей спотворене уявлення, у росіян все косо-криво. Смерть і диявол – вони інші, і як вищі сили – вони завжди за справедливість. І найвищим силам все одно, скільки ти грошей даєш і які приношення підносиш – вони дивляться на суть справи, на внутрішнє єство людини", - каже відьма. Марія Тиха також додала, що наразі не бачить смерті Володимира Путіна найближчим часом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...