"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії.

«Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на малі держави. Кавказ відпаде, Урал відпаде та інші», — розповідає мольфар Іван Довбуш.

На питання, коли це станеться, точної відповіді не дає. «Я наперед не можу сказати, воно може бути за рік, за два, за п’ять, але воно відбудеться», — каже Іван Довбуш.

Уже у 2023 році, під час повномасштабного вторгення росії в Україну, мольфар розповів кореспондентці видання «ТСН», що перемога, ймовірно, буде під час параду планет у кінці серпня.

Цьому сприятиме співпраця чоловіка та жінки, при чому жінка повинна бути старшою. Наразі не відомо, хто це буде. У росії, він зазначає, почнуть воювати свої проти своїх.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Капітуляцію Росії підпише молодий політик: Мольфар розповів, як завершиться війна в Україні

неділя, 30 червень 2024, 21:40

Пророцтво мольфара Модеста оприлюднив "Український молитовник", передають Патріоти України. Старець Модест живе в карпатському селі. Мольфар отримав видіння про подальшу долю України та поразку Росії у повномасштабній війні. З його слів, повномасштабна...

"Липень стане критичним місяцем": Мольфар попередив українців про потужні атаки з боку РФ

неділя, 30 червень 2024, 21:00

Ситуація з обстрілами в Україні може частково змінитися до кінця року. Однак липень буде дуже складним для українців. Такий прогноз дав мольфар Макс Гордєєв, пише УНІАН, передають Патріоти України. . "Ситуація з обстрілами в Україні може частково зміни...