"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії.

«Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на малі держави. Кавказ відпаде, Урал відпаде та інші», — розповідає мольфар Іван Довбуш.

На питання, коли це станеться, точної відповіді не дає. «Я наперед не можу сказати, воно може бути за рік, за два, за п’ять, але воно відбудеться», — каже Іван Довбуш.

Уже у 2023 році, під час повномасштабного вторгення росії в Україну, мольфар розповів кореспондентці видання «ТСН», що перемога, ймовірно, буде під час параду планет у кінці серпня.

Цьому сприятиме співпраця чоловіка та жінки, при чому жінка повинна бути старшою. Наразі не відомо, хто це буде. У росії, він зазначає, почнуть воювати свої проти своїх.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...

Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 липень 2024, 5:20

Це 21 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. День буде наповнений енергією та оптимізмом. Використовуйте цей час для завершення важливих справ і проектів. Також слід приділити час близьким вам людям. . Овен (21.03-1...