Путін хоче знищити весь світ: Відомий астролог назвав терміни можливого ядерного удару

Відомий астролог Влад Росс прогнозує навесні небезпеку застосування тактичної ядерної зброї президентом Росії Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

Влад Росс вважає, що навесні Путін буде загнаним у кут. "Травень взагалі може стати героїчним і переможним (для України – ред.). Але там буде небезпека застосування тактичної ядерної зброї з боку загнаного в кут щура. Путін завжди говорив – якщо мене заженуть у кут, я накинуся і натисну на червону кнопку", – розповів астролог.

Він також провів паралелі між президентом РФ та німецьким фюрером Адольфом Гітлером, сказавши, що обидвох у дитинстві били їхні батьки.

"Путіна лупили одразу два прийомних батька. І ось він хоче дитячою своєю травмою помститися всьому світу і знищити його. Але є дуже хороша на цей момент сентенція в сенсі, що його наказ вже не буде прийнятий. І навіть якщо він натисне на червону кнопку, то скоріш за все, атомна війна не відбудеться", – заспокоїв Влад Росс.

"Але все таки Юпітер, жорсткий квадрат Плутона… Плутон – це символ смерті, глобальної катастрофи. Тим більше, буде в нас коридор затемнень – квітень-травень, він дуже небезпечний", – попередив астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...