Путін підпише капітуляцію: Астролог назвала терміни закінчення війни

Україні належить пройти ще через багато випробувань, перш ніж можна буде говорити про закінчення війни з РФ. Як підкреслила астролог Анна Карпєєва, українцям ще належить пережити "веселе літо", передають Патріоти України.

"Ми зараз проживаємо початок війни... ця історія з мобілізацією в Росії астологічно в тему ... по суті для Росії війни ж немає і всі думали, що в травні оголосять мобілізацію. Тому що астрологічно Травень-початок війни. Я вже чула, що вони перестали говорити про спецоперацію, вони всі почали розуміти, що справа серйозна... активність по ленд-лізу почнеться в червні", — розповідає вона.

Експерт також розповіла про те, коли можна очікувати знакової події на фронтах, здатної змінити хід війни. "Наступний етап, поворотний момент війни - це кінець липня-серпень. У серпні буде використано максимально те озброєння, яке буде нам поставлено, наступальне... у листопаді теж будуть запеклі зіткнення, а потім почнуться акти капітуляції", - не виключила вона.

На думку астролога, з-за кордону повертатися в Україну ще рано, і цього не варто робити як мінімум до лютого 2023 року. "А наступної весни можна буде повертатися", - додала Карпєєва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...