Путін скоро помре через зраду: Нумеролог назвав терміни та ім'я "Юди"

Президент Росії Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення - про це свідчить нумерологічний аналіз дати народження господаря Кремля. Змова і переворот в Росії можуть відбутися в РФ вже до кінця місяця, а на роль зрадника ідеально підходить міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Такий прогноз озвучив нумеролог і таролог Владислав Грицай, передає Україна 24, передають Патріоти України.

"Згидно його (Путіна, - ред.) дати народження він йде, і він помирає через зраду когось із близького оточення", - сказав нумеролог. Переворот в Росії повинен трапитися вже в кінці поточного місяця. Почнеться він з Білорусі, а закінчиться в Москві.

"У нього велика ймовірність десь до кінця березня, що його зрадить близьке оточення. Я переглядав різні варіанти. Першим повинен піднятися Мінськ. Я думаю, що з Білорусі почнеться, саме з генеральських чинів якийсь саботаж. Потім повинен піднятися Пітер. Потім, найимовирнише, хтось в Сибіру - місто я маю на увазі, і Москва потім. Але все це відбуватиметься з подачі генералів з близького оточення", – сказав Грицай.

За його словами, прорахувати, хто саме зрадить Путіна, досить складно, але це точно людина з близького оточення. Ініціаторами змови будуть двоє - воєначальник і політик або бізнесмен. "Той же Шойгу, наприклад, дуже підходить на цю роль", - додав Грицай.

Нумеролог-таролог додав, що люди, у яких в даті народження є подвійна сімка зазвичай закінчують життя з шизофренічними розладами. Путін народився в сьомий день місяця, а сума чисел в його даті народження 7.10.1952 також дорівнює семи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...