Путіна вб'ють 2023 року: Астролог Влад Росс описав сценарій загибелі диктатора

Російський диктатор Володимир Путін зустріне свою смерть у 2023 році. Це може статися пізньою весною або раннім літом. Такий прогноз смерті диктатора РФ дав відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю ТСН.ua. При цьому він зазначає, що Путін помре не своєю смертю - його вб’ють, передають Патріоти України.

"Я не згоден з тезою, що його отруять. Путін буде вбитий", – зазначає астролог. На його думку, російського диктатора застрелять. Але якщо він спробує застосувати ядерну зброю, то можливий також варіант, що США запустять по місцю перебування Путіна свою ракету великої дальності.

"Як сказав недавно Невзоров, ми всі "полегшимося" на його могилі. Якщо він зробить спробу натиснути червону кнопку (тобто застосувати ядерну зброю, – ред.), то томагавк (американська крилата ракета великої дальності BGM-109 Tomahawk, – ред.) обов'язково його дістане. Але мені здається, що Путіна застрелять і це буде "красива" ситуація для всіх нас", – спрогнозував Росс.

Також Росс вважає, що в Росії 8-10 січня стався переворот, коли був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Владу в Росії після перевороту захопили Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Герасимов і Шойгу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...