Путіну випадає карта смерті: Астролог розповів, як помре глава Кремля і що буде з Росією

Президент Росії Володимир Путін, який розв'язав криваву війну проти України, невиліковно хворий. Йому випадає карта смерті, що означає швидкий кінець. Про це в інтерв'ю Vgorode заявив переможець "Битви екстрасенсів" Максим Гордєєв. За його словами, Україна отримає перемогу у війні з Росією, хоча це буде важким випробуванням для країни, передають Патріоти України.

"Путін і так вже при смерті, але навколо нього є сильні цілителі, які підтримують його здоров'я на необхідному рівні. Енергія Путіна майже вичерпалася, і правда вже проникає в Росію, як ракова пухлина поширюється і вражає сліпу довіру народу", - зазначив він.

За словами Гордєєва, Путін перед смертю втратить довіру тих країн, на які розраховував. Однак глава Кремля не накладе на себе руки, адже він швидше уб'є інших, ніж покінчить з собою. Путін може втекти, зрозумівши, що все втратив, але його смерть неминуа.

Гордєєв наголосив, що росіяни навіть після відходу Путіна не усвідомлять своїх помилок – вони не відчуватимуть провини за ті звірства, які їхні солдати чинили в Україні. Астролог зазначив, що війна змінить і ставлення до українців – країну почнуть шанувати у всьому світі. Після війни на Україну чекає економічне зростання та стабілізація валюти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...

Оце так фарт! Названо знаки зодіаку, для яких скоро настануть казкові часи

середа, 17 квітень 2024, 14:56

Зазвичай місячне та сонячне затемнення мають значний й досить негативний вплив на життя людей. Але за 12 днів після закриття коридору затемнень життя деяких знаків зодіаку почне змінюватися на краще, на них чекають приємні події, передають Патріоти Ук...