“Питання далі стоїть, що називати перемогою": Астролог назвав дату, коли будуть точитися страшні бої на фронті та коли настане перемога України

В Україні на думку астрологів в другій половині червня будуть точитися найстрашніші бої. Передбачається, що це може бути одна з найважливіших битв війни. Про це розповів астролог Алакх Ніранджан.

“Це означає дуже серйозний опір, боротьбу, смерть, буде "останній бій" у цій війні, дуже важкий. Далі зміниться період, це вже липень. Це чудово, бо Марс вказує вже на тактичну перемогу. Тактичну перемогу буде здобуто у липні, і відповідно розпочнуться переговори. Я не знаю, вони будуть відкриті або приховані, але вони йдуть активно”, - розповів астролог.

За його словами, можлива тактична перемога, проте вона буде супроводжуватися кров'ю. “Весь серпень - тут дуже сильно буде виявлено вже іноземну підтримку, це якраз момент, коли можливо буде введено сторонні війська закордонних країн, бо буде відчуття, що Україна перемагає”, - додав астролог.

Своєю чергою у вересні та до половини жовтня може відбутися навіть перемога.

“Питання далі стоїть, що називати перемогою. З погляду повернення територій та матеріальних прибутків - вони, безперечно, будуть серйозні. Є і прибуток, і ресурси, тобто в Україну багато що надійде. Далі можна по-різному трактувати – можливо, це перемога фізична, можливо, це домовленості, коли повертаються частина територій. І далі питання полягає, наскільки серйозно все буде повернуто. Це залежить лише від України”, - підкреслив Алакх Ніранджан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...