“Питання далі стоїть, що називати перемогою": Астролог назвав дату, коли будуть точитися страшні бої на фронті та коли настане перемога України

В Україні на думку астрологів в другій половині червня будуть точитися найстрашніші бої. Передбачається, що це може бути одна з найважливіших битв війни. Про це розповів астролог Алакх Ніранджан.

“Це означає дуже серйозний опір, боротьбу, смерть, буде "останній бій" у цій війні, дуже важкий. Далі зміниться період, це вже липень. Це чудово, бо Марс вказує вже на тактичну перемогу. Тактичну перемогу буде здобуто у липні, і відповідно розпочнуться переговори. Я не знаю, вони будуть відкриті або приховані, але вони йдуть активно”, - розповів астролог.

За його словами, можлива тактична перемога, проте вона буде супроводжуватися кров'ю. “Весь серпень - тут дуже сильно буде виявлено вже іноземну підтримку, це якраз момент, коли можливо буде введено сторонні війська закордонних країн, бо буде відчуття, що Україна перемагає”, - додав астролог.

Своєю чергою у вересні та до половини жовтня може відбутися навіть перемога.

“Питання далі стоїть, що називати перемогою. З погляду повернення територій та матеріальних прибутків - вони, безперечно, будуть серйозні. Є і прибуток, і ресурси, тобто в Україну багато що надійде. Далі можна по-різному трактувати – можливо, це перемога фізична, можливо, це домовленості, коли повертаються частина територій. І далі питання полягає, наскільки серйозно все буде повернуто. Це залежить лише від України”, - підкреслив Алакх Ніранджан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...

Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 липень 2024, 5:20

Це 21 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. День буде наповнений енергією та оптимізмом. Використовуйте цей час для завершення важливих справ і проектів. Також слід приділити час близьким вам людям. . Овен (21.03-1...