Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди

37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може зазирнути в майбутнє, лякає людство надпотужним магнітним сонячним променем, який атакуватиме Землю..

Чоловік став відомий як "живий Нострадамус" завдяки своїм передбаченням, багато з яких, як він стверджує, збулися. Бразилець каже, що завдяки своїм паранормальним здібностям зміг передбачити смерть королеви Єлизавети II торік і купівлю Ілоном Маском компанії Twitter. Тепер він попереджає про викид корональної маси (КВМ), який може зійти на світ і викликати глобальні відключення електроенергії. За його словами, сонячний промінь, який принесе три дні темряви, з'явиться вже наступного місяця.

37-річний Атос Саломе з Бразилії, якого називають

У минулому КВМ, плазмові та магнітні імпульси, що випускаються Сонцем, уже завдавали шкоди супутникам і електромережам, але віщун попереджає, що може настати "повне сонячне затемнення".

"У статті розглядаються теорії змови навколо Трьох днів темряви, що збігаються з повним сонячним затемненням 8 квітня 2024 року, які викликають побоювання з приводу викидів сонячної корональної маси (КВМ). Сплески плазми і магнітного поля здатні вплинути на Землю, порушивши роботу систем зв'язку, електромереж і супутників", — сказав Саломе.

Чоловік, який став відомий як "живий Нострадамус"

Атос Саломе народився в Клаудіо, невеликому містечку в штаті Мінас-Жерайс (Бразилія).

Чоловік став провідним фахівцем у світі парапсихології. Атос Саломе має більш ніж десятирічний досвід роботи як паранормальний дослідник і аналітик, а також професійну підготовку в галузі парапсихології.

Саломе є наймолодшим відомим дослідником паранормального в Бразилії. Він опинився в центрі уваги після того, як зробив кілька точних передбачень. Одне з них — його знамените пророцтво про спалах пандемії COVID-19 2020 року, яким він поділився з одним відомим пастором через месенджер 2012 року. Про це пише Issue Wire.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...