Рай у курені не для них: Чотири меркантильні жінки за знаком Зодіаку, які шукають багатих наречених

З дитинства нам вселяють, що з милим і рай в курені, проте цими казками не проймеш чотирьох представниць зодіакального кола. За словами астрологів, жінки деяких знаків Зодіаку переконані, що немає щастя без товстого гаманця, і готові віддати все, щоб вигідно вийти заміж, передають Патріоти України.

Меркантильні жінки за знаком Зодіаку

Телець

Представниці цього знаку Зодіаку, за словами астрологів, напевно, найбільш меркантильні з усіх. Вони готові кинути чоловіка і дітей, якщо будуть не задоволені своїм життям, і у них з'явиться шанс впасти в обійми більш заможного чоловіка.

Близнюки

Точно так же, як і Тельці, жінки-Близнюки готові кинути все і відразу, якщо на горизонті з'явиться людина, здатна задовольнити всі матеріальні потреби. Мріючи про краще життя, представниці цього знака Зодіаку постійно знаходяться в пошуку більш вигідної партії.

Скорпіон

Пристрасні, хитрі, жадібні жінки-Скорпіони не соромляться того, що хочуть від життя все. Більш того, знайшовши багатшого чоловіка, вона звинуватить у всьому свого колишнього, який не спромігся перетрудиться і влаштувати їй хороше життя. Також не виключено, що її нового обранця спіткає та ж доля, адже завжди знайдеться людина з гаманцем товстіший.

Водолій

Представниці цього знаку Зодіаку дуже швидко втомлюються від постійного ниття свого чоловіка, який звинувачує в своїх бідах всіх, крім самого себе. Не страждаючи докорами сумління, жінка-Водолій може легко кинути свого партнера, якщо у неї з'явився шанс завоювати заможного чоловіка. Народжені під цим знаком представниці прекрасної статі впевнені, що народжені для розкоші і комфорту, а похмура рутина і постійна економія - це не про них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...