Ракетні обстріли, пожежі і руйнування: Астролог розповів, яка небезпека чекає українські міста в травні 2022

Астролог Дмитро Уранус склав прогноз на травень. Згідно з його інформацією, Цього місяця російські окупанти будуть досить інтенсивно обстрілювати західні міста України. Під великою небезпекою Львів, Луцьк та Ужгород. Про це Уранус написав на своїй сторінці в Facebook Facebook, передають Патріоти України.

"Не встиг дописати розгорнутий прогноз на травень і почалися прильоти... Поки опублікую короткий анонс. По астрокартографії карти новолуння і затемнення 30 квітня, видно, що лінія негативного впливу Марса (бога війни) проходить в регіонах Західної України, по лінії міст Луцьк-Львів-Ужгород", - написав експерт.

Також астролог уточнив, яка саме небезпека чекає ці регіони найближчим часом. "Протягом травня-місяця ракетні обстріли, пожежі і руйнування в цих регіонах дуже ймовірні. Небезпека для міст Західної України не знижується. Закарпаття більше не є найбезпечнішим регіоном", - заявив Дмитро Уранус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...