Рейтинг дружин за знаком зодіаку: Хто найкраща, а яка здатна зробити життя чоловіка пеклом

Деякі жінки створені для того, щоб побудувати ідеальну родину, а комусь надто нудно у сімейному гніздечку. Астрологи склали рейтинг дружин за знаком зодіаку від найгірших і до найкращих, передають Патріоти України.

12 місце: Скорпіон

Хоч такі жінки і зводять з розуму всього одним поглядом, але в стосунках з ними зовсім не солодко. Тому представниці цього знаку Зодіаку опинились на останньому місці у рейтингу дружин. Річ у тому, що складний характер вимагає постійного домінування та активного життя.

11 місце: Риби

Союз із представницями цього знаку виглядатиме дуже красиво, але на практиці обійдеться дуже дорого для будь-якого чоловіка. Адже вдома їх мало що турбує, але увага повинна бути завжди. Якщо у них хороший настрій, то і атмосфера буде такою ж.

10 місце: Лев

Дуже вимогливі та егоїстичні жінки, які хочуть, щоб для них діставали зірку з неба кожного дня. Хоч з таким характером і нелегко впоратись, але всі жінки після цього знаку здаються зовсім не яскравими. Темперамент Левиць шокує, але міцно приховує до себе.

9 місце: Стрілець

Такі жінки вимагають від коханого максимальних гарантій майбутнього, адже їм потрібен чіткий список всього надбання, планів та стратегії розвитку. Мало того, Стрільці ще й з радістю виправляють кожен з пунктів так, як їм буде зручніше.

8 місце: Близнюки

Є жінки, поряд з якими чоловіки почуваються сильними героями, є такі, поряд з якими всі невдахи, а є Близнюки. Саме такі жінки точно знають про сутність коханого і готові показати її з усіх ракурсів. Але далеко не кожному подобається така близькість.

7 місце: Овен

Життя з жінкою цього знаку Зодіаку сповнене раптовості та вогню, адже потрібно постійно ризикувати тим, що є, аби отримати щось нове. Інколи Овнам подобається вмикати з себе господиню, інколи – імператрицю, а все для того, щоб зробити чоловіка поряд ідеальним для себе.

6 місце: Терези

Шлюб з такими жінками здається дуже вигідним, адже вони ніжні, вродливі, хазяйновиті та просто ідеальні. Але це лише тоді, коли в них у житті рівновага. В інших ситуаціях варто готуватись до істерик, повчань та постійних самокопань.

5 місце: Діва

Такі жінки не просто хороші дружини, а й вірні друзі, які завжди готові підтримати. Але в стосунках вони завжди займають місце керівника, хоча й можуть створювати ілюзію, що саме чоловік тут все вирішує.

4 місце: Телець

У таких жінок є неймовірний дар перетворювати будь-якого чоловіка в успішну особистість. Це своєрідний вклад у майбутнє, адже воно однозначно буде світлим та веселим. Якщо звикнути до постійної дресури.

3 місце: Козеріг

Ось хто замикає трійку лідерів серед найкращих дружин, адже вони точно знають рецепт родинного щастя. Такі жінки не піддаються лише почуттям, а й завжди вираховують найвигідніші для себе шляхи розвитку подій. Але потім все одно живуть у коханні та добробуті.

2 місце: Водолій

Такі жінки втілюють всі мрії чоловіків, адже мають гарячий темперамент, почуття гумору та захоплюють своїми досягненнями. Щоправда, проблема з ними інша: не так легко вмовити цю красуню все ж обрати шлюб.

1 місце: Рак

Ось кого впевнено можна назвати ідеальною дружиною. І ось кого дуже складно вмовити на заміжжя. Такі жінки влаштують порядок і вдома, і в голові, і зроблять кожен день сонячним, і надихнуть рухатись вперед, адже для них родина – на першому місці. Щоправда, варто забути про те, щоб нехтувати її порадами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...