Ретроградний Нептун змусить зняти "рожеві окуляри": Астрологи розповіли, які три знаки Зодіаку зберуть всі "плюшки" у липні

Ретроградний Нептун, який вступив у права після Меркурія, буде в русі до 28 листопада. Це сприятливий період для виконання таємних бажань та очікування подарунків від долі, повідомляють Патріоти України.

Період характеризується тим, що багато хто знімає «рожеві окуляри» й починає по-новому бачити багатьох людей, події та перспективи. Деяким знакам зодіаку пощастить більше за інших.

Дівам потрібно сміливо йти за мрією, навіть за найфантастичнішою, і вона обов'язково здійсниться. Це призведе до успіху та радості. Діва отримає навіть те, на що особливо й не сподівалася.

Риби, які зазвичай плекають свої мрії, отримають все сповна. Є можливість кар'єрного росту. Варто братися за амбітні проєкти — вони обов'язково будуть успішними. У період ретроградного Нептуна у Риб немає перешкод.

Терези у цей період будуть потопати у променях слави та приємних моментах. Багато бажань Терезів здійсняться й закладуть міцну основу для майбутнього великого успіху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....