Рік Тигра 2022 зробить їх щасливими: Астролог Глоба розповів, на які знаки Зодіаку чекає неймовірний успіх

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на 2022 рік і розповів, які знаки зодіаку стануть справжніми щасливчиками. Декому везіння в рік Тигра посміхнеться у фінансовому плані, комусь - в особистому житті, пише Rsute, зазначають Патріоти України.

Овен: гороскоп на 2022 рік

Девіз Овнів у 2022 році - сміливість і рішучість. Цьому знаку Зодіаку не варто боятися змін у житті, вони тільки на краще. Овнам вдасться стати фінансово незалежними. Гороскоп на 24 грудня: на Левів чекають нові знайомства, а на Дів - сімейні зварювання

Діва - серед знаків-щасливчиків 2022 року

Діва також стане улюбленцем Водяного Тигра, який приведе її до запаморочливого успіху. Глоба прогнозує, що у 2022 році самотні Діви зустрінуть своє кохання. А сімейним представникам цього знака Зодіаку астролог прогнозує поповнення.

Скорпіонам у 2022 році обіцяють успіх

На Скорпіона чекає кар'єрне зростання, йому вдасться стати фінансово незалежним і виконати свої заповітні мрії. Якщо цей знак Зодіаку не буде лінуватися, їхня праця і зусилля будуть оплачені навіть не подвійно, а втричі.

Терезам фортуна піднесе приємні сюрпризи

На Терезів чекає фінансова незалежність і виконання найзаповітніших бажань, але варто бути наполегливішими та впевненішими в собі. Фортуна буде часто подавати приємні сюрпризи.

Водоліям Глоба обіцяє фінансовий успіх

На Водоліїв чекає фінансовий успіх у 2022 році. Цьому знаку Зодіаку будуть надходити вигідні пропозиції щодо роботи та бізнесу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...